Neįgaliesiems: Didinti tekstą | mažinti

   Šių metų pirmasis projekto ,,Sveikatiada“ iššūkis - grūdiniai produktai yra sveikatai palankios mitybos pagrindas. 6-7-ų klasių mokiniai per technologijų pamokas susipažino su viso/pilno grūdo produktais, jų reikšme žmogaus mityboje. Praktiniams darbams buvo pasirinkta tema – kepiniai su viso/pilno grūdo miltais ir kitais grūdiniais produktais. Išbandyta daug receptų. Dvi savaites mokyklos koridoriuose gardžiai kvepėjo. Mokiniai ne tik patys paskanavo kepinių su viso/pilno grūdo miltais ir įvairias dribsniais, bet ir surengė kepinių degustaciją mokytojams - mokytojai rinko skaniausią kepinį. O visus receptus sudėjo į knygelę, kurią mokyklos skaitykloje galės rasti visi norintys.

 

Kretingos Marijono Daujoto progimnazija
Vilniaus g.12, LT-97108 Kretinga
Tel: 8 657 161 15
El. p.: 
info@daujotomokykla.lt
IKT kordinatorius
Mindaugas Razma
tel. 8 698 12458
el. paštas mindaugas.razma@daujotomokykla.lt